CHILL OUT
Sveika, pūkuotais apdarais pasipuošusi mergaite; grandinėmis apsikarsčiusi maištininke. Esi unikali ir mums Tavęs reikia! Skirtingų nuomonių, skirtingų skonių ir stilių mišinys. CHILLOUT - tai ko Tau trūksta.
CHILL OUT
Sveika, pūkuotais apdarais pasipuošusi mergaite; grandinėmis apsikarsčiusi maištininke. Esi unikali ir mums Tavęs reikia! Skirtingų nuomonių, skirtingų skonių ir stilių mišinys. CHILLOUT - tai ko Tau trūksta.
CHILL OUT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHILL OUT

Love, peace, relax and joy

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

michael jackson dies

Go down 
+8
SHARPEN
medus
Liz*
Fuall
Santt/.
naktyje.
brunette!
70's
12 posters
AutoriusPranešimas
70's

70's

Pranešimų skaičius : 184

michael jackson dies Empty
RašytiTemos pavadinimas: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 7:14 am

Atgal į viršų Go down
brunette!
Ravish my nitty gritty
brunette!

Pranešimų skaičius : 297

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 7:21 am

oomg. man sokas, taip netiketai. Net nezinojau, kad jam kazkas blogai su sirdim
Atgal į viršų Go down
naktyje.
aš būsiu katė
naktyje.

Pranešimų skaičius : 483

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 11:04 am

vargsas, jis liks legenda.
Atgal į viršų Go down
Santt/.
I'm already cursed.
Santt/.

Pranešimų skaičius : 393

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 11:13 am

Man tai irgi žiauriai netikėta.
Atgal į viršų Go down
Fuall
Summer time!
Fuall

Pranešimų skaičius : 194

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 2:15 pm

Šendien jau sakė man, bet taip žiauru. Pamenu seniau tai man jis taip patiko. Ir šeip toks talentingas. Blyn gaila.. Bet kp WAYFARER sakė, jis tikrai liks legenda..
Atgal į viršų Go down
brunette!
Ravish my nitty gritty
brunette!

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 2:54 pm

taip, man irgi jis kazkada labai patiko, atsimenu darzelyje visiems liepiau mane vadinti Michaelu Jacksonu.
Atgal į viršų Go down
Liz*

Liz*

Pranešimų skaičius : 322

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 4:27 pm

WAYFARER rašo:
vargsas, jis liks legenda.

joo, liks legenda.
gaila man jo. taletingas be galo buvo.
Atgal į viršų Go down
Fuall
Summer time!
Fuall

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 7:57 pm

brunette! rašo:
taip, man irgi jis kazkada labai patiko, atsimenu darzelyje visiems liepiau mane vadinti Michaelu Jacksonu.
šitas geras:D:D:D
Atgal į viršų Go down
naktyje.
aš būsiu katė
naktyje.

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 8:30 pm

Fuall rašo:
brunette! rašo:
šitas geras:D:D:D

smailai tokioje temoje manau nereikalingi buvo:))
rest in peace...
kada suzinojau net nepatikejau...
Atgal į viršų Go down
medus
whatever you like
medus

Pranešimų skaičius : 53

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 9:10 pm

Koks indėlis pasaulinei muzikai, šokiui... Kultūrai. Genijus, legenda...
Atgal į viršų Go down
naktyje.
aš būsiu katė
naktyje.

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 9:41 pm

nu... kas dabar moonwalka soks?
Atgal į viršų Go down
brunette!
Ravish my nitty gritty
brunette!

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 9:45 pm

vat butent, niekas...
kooks man sokas
Atgal į viršų Go down
naktyje.
aš būsiu katė
naktyje.

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 9:54 pm

gaila jo ziauriai...
pikta darosi kada paskaitai slyksciu komentaru.
Atgal į viršų Go down
brunette!
Ravish my nitty gritty
brunette!

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 11:12 pm

bet matos kaip visi jam pagarba atiduoda, visur jis pagerbtas.
MTV, Twitter, Paparacu psl, ir hollywoode aisku.
Ir isviso kaip galima buti tokiam slyksciam ir tyciotis is zmogaus mirties?
Atgal į viršų Go down
naktyje.
aš būsiu katė
naktyje.

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 11:38 pm

siandien kelias valandas gincijaus delfi su tais kurie taip raso.
esam slyksti tauta. viskas tuo pasakyta
Atgal į viršų Go down
Santt/.
I'm already cursed.
Santt/.

Pranešimų skaičius : 393

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePen. 06 26, 2009 11:55 pm

citata iš kito frm.
Santt/. rašo:
Jis nebuvo mano mėgstamiausias daininkas, tačiau jo dainų klausydavau, klipai prikaustydavo. Jis buvo, kaip keista kalbėti apie jį būtuoju laiku, labai charizmatiška ir talentinga asmenybė. Mane labai sunervino kai šiandien youtube.com prie daugelio video buvo komentaras: 'kids, we can go out, MJ is gone 06.25.09' Labai nervino. Labai didi asmenybė, pasauliui jo tikrai trūks, tiesa, tokio, ar bent jau panašaus, daugiau niekada nebebus.
Atgal į viršų Go down
naktyje.
aš būsiu katė
naktyje.

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimeŠt. 06 27, 2009 11:56 am

damn tokie uzpisa kurie varo ant jo.
o ar JIE MATE GYVAI KAD JIS KAZKA TVIRKINTU?? sekmes toliau tokiem su tokia nuomone tikint zurnalistais meginanciais uzikalti ant duonos.
pxui ka jis dare, svarbiausia ka jis DAVE muzikai.
Atgal į viršų Go down
Fuall
Summer time!
Fuall

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimeŠt. 06 27, 2009 9:28 pm

Net miniclipe ji pagerbė...
Ir šeip tokiu talentingu žmoniu kp jis gimsta 1 karta per 100metu , taigi tai yra didelė netektis.
Atgal į viršų Go down
brunette!
Ravish my nitty gritty
brunette!

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 4:29 pm

krč...
tie žmonės, kurie sakė, kad jis tvirkino jo vaikus prisipažino, kad jis jų netvirkino. Jie išputė šitą burbulą vien dėl pinigų.
kokiems gyvuliams reikia būti, kad taip padaryti? Juk visas pasaulis jį vadino pedofilu... Kaip jis pats turėjo jaustis, darydamas vien tik gerą vaikams?
Atgal į viršų Go down
SHARPEN
džiaugsmas
SHARPEN

Pranešimų skaičius : 476

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 6:34 pm

kaip kažkurios sakė liks legenda, o kai sužinojau kad jis mirė buvo šokas. pagarba jam
Atgal į viršų Go down
Kandžiojuosi
stop looking, start seeing
Kandžiojuosi

Pranešimų skaičius : 255

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimeSk. 06 28, 2009 8:53 pm

Atgal į viršų Go down
LiLy.
in empty streets.
LiLy.

Pranešimų skaičius : 512

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimePir. 06 29, 2009 11:09 am

man iš šito straipsnio patiko pasakymas 'Duokit žmogui pailsėti nors po mirties, a? Jei jau taip labai jį gerbiat.'.

ir prisiskaičius vakar alfa.lt visokių nesąmoningų komentarų supratau, kokie mes šlykštūs.
Atgal į viršų Go down
Nobodieses
sleepyhead
Nobodieses

Pranešimų skaičius : 173

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimeAntr. 07 07, 2009 1:09 pm

Žiauru. Kai pamenu ryte gavau sms tai nepatikėjau net. Legenda, ne žmogus. Jo indėlis muzikai visus paveikė, ir liks amžiams. Tokių žmonių neįmanoma pamiršt. rest in peace.
Atgal į viršų Go down
Žemuogė!

Žemuogė!

Pranešimų skaičius : 44

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitimeKv. 07 09, 2009 2:45 pm

Kai išgirdau, kad jis mirė, nepatikėjau net, kažkaip keista buvo.
Nerealus žmogus ir man jo tikrai gaila.
RIP.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: michael jackson dies   michael jackson dies Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

michael jackson dies
Atgal į viršų 
Puslapis 11