CHILL OUT
Sveika, pūkuotais apdarais pasipuošusi mergaite; grandinėmis apsikarsčiusi maištininke. Esi unikali ir mums Tavęs reikia! Skirtingų nuomonių, skirtingų skonių ir stilių mišinys. CHILLOUT - tai ko Tau trūksta.
CHILL OUT
Sveika, pūkuotais apdarais pasipuošusi mergaite; grandinėmis apsikarsčiusi maištininke. Esi unikali ir mums Tavęs reikia! Skirtingų nuomonių, skirtingų skonių ir stilių mišinys. CHILLOUT - tai ko Tau trūksta.
CHILL OUT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHILL OUT

Love, peace, relax and joy

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

niekada nepasiduok | never back down.

Go down 
4 posters
AutoriusPranešimas
LiLy.
in empty streets.
LiLy.

Pranešimų skaičius : 512

niekada nepasiduok | never back down. Empty
RašytiTemos pavadinimas: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePen. 06 19, 2009 12:20 pm

niekada nepasiduok | never back down. 10757_081117014234_0

Džeikas grįžta namo į Orlandą, kad padėtų mamai atsigauti po tėčio mirties. Jau pirmomis dienomis universitete jis susižavi žavia mergina, kurios buvęs širdies draugas Rajanas pasisiūlo išsiaiškinti santykius kumščiais. Džeikas stipriai gauna į kaulus, kad vos sugeba paeiti.

Jis atsigauna, pradeda intensyviai treniruotis ir susiranda Rytų kovos menų mokytoją. Džeikas ryžtasi dalyvauti pogrindiniame kautynių turnyre, kurio finale turės progą atkeršyti savo skriaudikui...

trukmė| 1:50
žanras| Veiksmas | Drama
režisierius| Jeff Wadlow
vaidina| Sean Faris | Amber Heard | Cam Gigandet | Evan Peters | Leslie Hope | Djimon Hounsou | Wyatt Smith | Affion Crockett | Neil Brown Jr. | Lauren Leech
Atgal į viršų Go down
SHARPEN
džiaugsmas
SHARPEN

Pranešimų skaičius : 476

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePen. 06 19, 2009 2:26 pm

neįdomus man tokie filmai kur ale rytų kovos menai
Atgal į viršų Go down
Queen
Sometimes I'm totally BITCH
Queen

Pranešimų skaičius : 192

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePen. 06 19, 2009 2:29 pm

nesu mačiusi.
Atgal į viršų Go down
Nobodieses
sleepyhead
Nobodieses

Pranešimų skaičius : 173

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePen. 06 19, 2009 4:31 pm

Žiaaauriai patiko : D Išvis patinka man tokie filmai. Kelis kart žiūrėtas. Nors man dažnai taip.
Atgal į viršų Go down
LiLy.
in empty streets.
LiLy.

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePir. 06 22, 2009 8:39 am

čia skaitosi rytų kovos menai jame? xdd
nepasakyčiau lyg ir. šiaip daužosi ir vsio. xdd
man labai labai patiko, nors šiaip tokių filmų, kur daužosi nemėgstu.
bet šitas kitoks - sužavėjo.
Atgal į viršų Go down
Nobodieses
sleepyhead
Nobodieses

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePir. 06 22, 2009 12:28 pm

LiLy. rašo:
čia skaitosi rytų kovos menai jame? xdd

Gi vienas iš pagr. aktorių yra krav maga specas, juodaji dirža turi : D bet jau taip nmerealiai jis daužos, aš taip mokėčiau tai kai erelis lakstyčiau xD
Atgal į viršų Go down
LiLy.
in empty streets.
LiLy.

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePir. 06 22, 2009 1:47 pm

nu šitas tai jo, bet duoda ten bet kaip į tą snukį ir net nepavadinčiau aš to rytų kovos menais. xdd nu ok, tarkim ten rytų kovos menai. xdd
Atgal į viršų Go down
Nobodieses
sleepyhead
Nobodieses

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePir. 06 22, 2009 2:15 pm

Nu nežn, man ten nepanašu i bet kaip. pasižiūrėk kaip 'suktai' tas Cam Gigandet (Rajanas) ;D kaip spardos, viska, šeip koks forsas taip tikrai nepasidaužytų, ten matos kad kiekvienas judesys yra apgalvotas ir tikslus.
Atgal į viršų Go down
SHARPEN
džiaugsmas
SHARPEN

Pranešimų skaičius : 476

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitimePir. 07 13, 2009 8:22 am

lily prajuokinai : DDD
aš rašiau ALE kovos menai, o tu iškart čia skaitosi rytų kovos menai?
nereik kiekvieno žodžio taip sureikšminti : D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down.   niekada nepasiduok | never back down. Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

niekada nepasiduok | never back down.
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Prieš parskrendant į Žemę // Before Flying Back to the Earth