| niekada nepasiduok | never back down. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
LiLy. in empty streets.
Pranešimų skaičius : 512 Join date : 2009-06-13 Miestas : empty street.
| Temos pavadinimas: niekada nepasiduok | never back down. Pen. 06 19, 2009 12:20 pm | |
| Džeikas grįžta namo į Orlandą, kad padėtų mamai atsigauti po tėčio mirties. Jau pirmomis dienomis universitete jis susižavi žavia mergina, kurios buvęs širdies draugas Rajanas pasisiūlo išsiaiškinti santykius kumščiais. Džeikas stipriai gauna į kaulus, kad vos sugeba paeiti. Jis atsigauna, pradeda intensyviai treniruotis ir susiranda Rytų kovos menų mokytoją. Džeikas ryžtasi dalyvauti pogrindiniame kautynių turnyre, kurio finale turės progą atkeršyti savo skriaudikui... trukmė| 1:50 žanras| Veiksmas | Drama režisierius| Jeff Wadlow vaidina| Sean Faris | Amber Heard | Cam Gigandet | Evan Peters | Leslie Hope | Djimon Hounsou | Wyatt Smith | Affion Crockett | Neil Brown Jr. | Lauren Leech | |
|
| |
SHARPEN džiaugsmas
Pranešimų skaičius : 476 Join date : 2009-05-09 Age : 30 Miestas : London
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pen. 06 19, 2009 2:26 pm | |
| neįdomus man tokie filmai kur ale rytų kovos menai | |
|
| |
Queen Sometimes I'm totally BITCH
Pranešimų skaičius : 192 Join date : 2009-05-20 Age : 30
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pen. 06 19, 2009 2:29 pm | |
| | |
|
| |
Nobodieses sleepyhead
Pranešimų skaičius : 173 Join date : 2009-05-25
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pen. 06 19, 2009 4:31 pm | |
| Žiaaauriai patiko : D Išvis patinka man tokie filmai. Kelis kart žiūrėtas. Nors man dažnai taip. | |
|
| |
LiLy. in empty streets.
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pir. 06 22, 2009 8:39 am | |
| čia skaitosi rytų kovos menai jame? xdd nepasakyčiau lyg ir. šiaip daužosi ir vsio. xdd man labai labai patiko, nors šiaip tokių filmų, kur daužosi nemėgstu. bet šitas kitoks - sužavėjo. | |
|
| |
Nobodieses sleepyhead
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pir. 06 22, 2009 12:28 pm | |
| - LiLy. rašo:
- čia skaitosi rytų kovos menai jame? xdd
Gi vienas iš pagr. aktorių yra krav maga specas, juodaji dirža turi : D bet jau taip nmerealiai jis daužos, aš taip mokėčiau tai kai erelis lakstyčiau xD | |
|
| |
LiLy. in empty streets.
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pir. 06 22, 2009 1:47 pm | |
| nu šitas tai jo, bet duoda ten bet kaip į tą snukį ir net nepavadinčiau aš to rytų kovos menais. xdd nu ok, tarkim ten rytų kovos menai. xdd | |
|
| |
Nobodieses sleepyhead
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pir. 06 22, 2009 2:15 pm | |
| Nu nežn, man ten nepanašu i bet kaip. pasižiūrėk kaip 'suktai' tas Cam Gigandet (Rajanas) ;D kaip spardos, viska, šeip koks forsas taip tikrai nepasidaužytų, ten matos kad kiekvienas judesys yra apgalvotas ir tikslus. | |
|
| |
SHARPEN džiaugsmas
Pranešimų skaičius : 476 Join date : 2009-05-09 Age : 30 Miestas : London
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. Pir. 07 13, 2009 8:22 am | |
| lily prajuokinai : DDD aš rašiau ALE kovos menai, o tu iškart čia skaitosi rytų kovos menai? nereik kiekvieno žodžio taip sureikšminti : D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: niekada nepasiduok | never back down. | |
| |
|
| |
| niekada nepasiduok | never back down. | |
|